Κάρτες – Τράπουλες (Χαρτομαντεία)
Επίσης ο χαρτομάντης-ερμηνευτής πρέπει να έχει ικανές γνώσεις τόσο ως προς την ερμηνεία των καρτών όσο και ως προς τους τρόπους ριξίματος. Φυσικά χρειάζεται να έχει το χάρισμα και να έχει αφιερώσει χρόνο για πολύ μα πολύ εξάσκηση!
 
Οι κάρτες και ο μάντης-ερμηνευτής είναι ένα σύνολο και σαν σύνολο πρέπει να λειτουργούν. Οι κάρτες είναι η επέκταση του εαυτού του μάντη-ερμηνευτή για αυτόν τον λόγο πρέπει ο μάντης να τις φροντίζει και να τους φέρεται με σεβασμό.
 
Οι κάρτες που χρησιμοποιώ για τους μαντικούς μου σκοπούς είναι πολλές!!! Εκτός από την κλασσική-συμβατική τράπουλα, χρησιμοποιώ:
 
- Την Χαλ, για να γνωρίσω σωστά το άτομο που έχω απέναντί μου, να εντοπίσω το πρόβλημα του και εάν είναι εύκολο να το αναλύσω και να το λύσω μέσω αυτής.
 
- Την Τσιγγάνα, για τα τσιγγάνικα ριξίματα.
 
- Την Ταρώ με τους συμβουλάτορες, για να διαβαστούν σκέψεις ατόμων που δεν είναι μπροστά μας.
 
- Την Ταρώ των μαγισσών, για κάθε είδους ερωτήσεις που θα τεθούν από τον/την ερωτώντα πάνω σε ερωτικά και αισθηματικά θέματα προκειμένου να δοθούν παρελθοντικές, τωρινές ή μελλοντικές προβλέψεις-απαντήσεις.
 
- Την Γαλλική Ταρώ (ρίξιμο-Ρουμάνικο αστέρι), για παντός είδους ερωτήσεις, ερωτικές, αισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, κ.α.
 
- Την Αγγλοσαξονική Ταρώ, για <<βουτιά στο μέλλον>>. Τι θα γίνει από τώρα και αρκετά χρόνια αργότερα στην αισθηματική, οικογενειακή και επαγγελματική μελλοντική πρόβλεψη-εξέλιξη.
 
- Τις Ρούνες, για να αποφευχθούν παγίδες-εμπόδια στα επαγγελματικά, χρονιά γάμου, εγκυμοσύνης, σε ποιο χρονικό διάστημα θα έχουν ξεπεραστεί εμπόδια-διαπλοκές-δικαστήρια κ.α.
 
Κάθε κάρτα μπορεί να κάνει αρκετά διαφορετικά ριξίματα που έχω διδαχθεί στα πιο δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη.
Υπηρεσίες
Κάρτες – Τράπουλες (Χαρτομαντεία)
 
 
 
                       
ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΕΙΣ
 
 
 
Προφίλ | Υπηρεσίες | Book | Επικοινωνία   copyright 2009 | σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY